Blogg

Fyll i de vita fläckarna på världskartan

 

Blank Spot

 

 

Bob på Bokmässan 2015:

Bob åkte ner till Göteborg och Bokmässan 2015. Där träffade vi  bland många andra journalisten Martin Schibbye som tillsammans med några kollegor dragit igång reportagesajten Blank Spot Project. Varför? Jo, behovet av en kvalificerad utrikesjournalistik har aldrig varit större än idag. Kriser och katastrofer behöver bevakas och granskas, inte bara just när de händer utan även innan och efter. Samtidigt genomgår de svenska nyhetsredaktionerna det värsta stålbadet i modern tid. Utrikesjournalistiken skärs ned och möjligheterna till en kvalificerad bevakning minskar för varje dag som går. Blank Spot Project bjuder in dig att bli medlem och interagera med en redaktion som bevakar vår dynamiska omvärld, gräver och granskar och tar fram de oväntade rösterna från världens alla hörn.

https://www.blankspotproject.se/
Vill du veta mer om det du precis läste om, eller vad Bob kan göra för dig? Kontakta oss redan idag på 08-643 21 21 eller skicka ett mail här!