Bob reklambyrå logotyp

Magnus Johansson har hunnit med mycket

Han har varit med i kocklandslaget, gjort desserter till Nobelfesten och för några år sedan fick han den stora äran att svänga ihop en karamelliserad chokladmousse till Kungen när Hans Majestät fyllde jämt. Nu har han också hunnit med att få en ny hemsida levererad av Bob Reklambyrå.

Magnus Johansson Bageri&Konditori drivs med stor kärlek för det genuina hantverket.

Här tar man tillvara på allt det goda naturen har att erbjuda av de allra bästa råvarorna. Allt ska vara gott, enkelt, naturligt. På samma sätt har vi byggt upp den nya hemsidan.

Vi har skapat ett inspirerande skyltfönster som visuellt förmedlar alla nya smaker och ljuvliga dofter. Bort med allt som stör den direkta upplevelsen och lyft fram det väsentliga, så har vi tänkt. Här ska du komma nära det underbart doftande matbrödet, det spännande bakverket, den smaskiga tårtan eller den god mackan. Känn doften av rykande het kopp ekologiskt kaffe!

Här hittar du också en länk till Magnus Johansson Bageri&Konditoris Instagramkonto med en stadigt växande följarskara som nu är nu uppe i närmare 15.000 följare. Där kan du också ta del av det ständigt föränderliga dagsaktuella sortimentet och massor av bra erbjudanden.