Bob reklambyrå logotyp

Vi hjälper dig att ta det digitala klivet

Digitalt

Vi bygger kampanjsidor, webbplatser och e-handelssystem som är optimerade för att marknadsföra ditt budskap och sälja dina tjänster och produkter. Bob har mångårig kunskap av att både bygga och underhålla egenutvecklade och tjänster inom CMS, E-mail marketing och e-handelssystem för kunder inom branscher såsom,

  • Retail
  • Läkemedel
  • Fackföreningar
  • Ideella organisationer
  • Säkerhet
  • Skolor
  • HoReCa (Hotel/Restaurant/Café)

Webb Strategi I Webbproduktion I Webbutveckling I Digital strategi I Digital marknadsföring I Systemutveckling I WordPress I WooCommerce I Webflow I Shopify I Sociala Medier (SoMe) I Search Engine Marketing (SEM)  I Search Engine Optimization (SEO) I Search Engine Advertising (SEA)

Strategi

Ett krångligt innehållssystem, e-handelsplats och föråldrade system får många företag att dra igång ett IT-projekt. Låter enkelt men misslyckas ofta och blir också kostsamt.  Vi har många års erfarenhet och vet både hur man vässar befintliga system så de blir effektivare och hur man skapar nya. Tillsammans tittar vi på era behov, analyserar befintliga lösningar samt går igenom vilken strategi som passar era förutsättningar. När strategin är satt hjälper vi er med genomförandet både mot interna och externa parter.

Webbplatsen – din säljare!

Vi lyssnar på era behov och vilken ton ni vill hålla på webbplatsen, sedan skapar vi en unik design, innehåll och användarvänliga tjänster för att uppnå de uppsatta målen. Teknikens syfte ska vara att göra kommunikationen på webben enkel, snabb, tillgänglig men den ska också kunna sticka ut i bruset.

CRM, CMS, E-Commerce, CRM, SaaS?

Förkortningarna är många, lösningarna ännu fler. WordPress, Salesforce, WooCommerce, Hubspot, Optimizely, Shopify, Prestashop, Webflow, Trello, Slack, vi hjälper dig förstå och hitta rätt, antingen genom ett urval av befintliga lösningar, skapa anpassningar eller genom att bygga egna.

Sociala Medier (SoMe)

Efter att ha analyserat målgrupp och budskap hjälper vi er eller er interna marknadsavdelning med utformning av budskap, form och annonsering på era Sociala Medier. Vi skapar integrationer mellan de sociala kanalerna såsom TikTok, Snapchat, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och era interna plattformar samt följer upp med statistik, analyserar och hjälper er att optimera budskapen. Allt för att nå de uppsatta målen.

Search Engine Marketing

Sökmotorsmarknadsföring är en övergripande benämning för all marknadsföring på sökmotorer såsom Google, Bing, Yahoo och inkluderar både sökmotorsoptimering (SEO) och sökmotorsannonsering (SEA).

 

Bob Reklambyrå hjälper dig att nå ut, komma högre upp och öka dina konverteringar genom ett långsiktigt sökmotorsoptimerande, både ur ett tekniskt perspektiv men även innehållsmässigt. För maximal effekt vid kampanjer eller för att öka konvertering under en längre tid säkerställer vi också att du får rätt hjälp vid din sökmotorsannonsering.

 

Du kan lita på att vi jobbar för att du ska synas på rätt plats, vid rätt tid och till rätt kostnad.

 

 

Ta en kaffe med Andreas (han bjuder) som har arbetat med massor av våra kunder och kan de flesta fällorna.