Bob reklambyrå logotyp

Att synas är att lyckas.

Visuellt

Bob skapar unika logotyper, visuella identiteter, filmer, bilder, rörlig grafik och animationer samt andra grafiska produktioner som sticker ut och skapar känslor. I det grafiska lägger vi in värden som attraherar målgruppen, väcker nyfikenhet och lyfter budskapet.

Grafiska Profiler I Visuella koncept I Logotyp I UX I UI I Presentationsdesign I Rörlig grafik I Illustrationer I Infografik I Pictogram I Tidningar I Tryck I Förpackningar I Foldrar I Give-aways I Presentationer

Logotype och grafisk profil

Det visuella är ofta det första en potentiell kund, medlem eller arbetssökande upplever vid mötet med företaget/organisationen. Vikten av en logotype som speglar det man vill förmedla och en grafisk profil som tydliggör varumärkets visuella uttryck är a och o. Bob har haft förmånen att hjälpa ett antal kunder genom åren att skapa nya eller uppdatera befintliga logotyper och grafiska profiler. Vi vet vad som behövs för att få med det nödvändiga samt hur man implementerar den nya profilen i organisationen.

Kampanjer, koncept och rådgivning

Vi hjälper er att skapa koncept, kampanjer samt stöttar det interna teamet med rådgivning och bästa praxis. Allt vi gör genomsyras av de goda krafterna, därför kommer vi automatiskt att fördjupa oss i ert erbjudande och lyfta fram det som gör er eller era produkter unika samt bli en del förändringen till det bättre både i det stora som det lilla. Med vår kreativa höjd och yrkeskunskap säkerställer vi att din nästa kampanj blir så effektiv som möjligt och väljer med omsorg de mest effektiva kanalerna, internt som externt!

Rörlig grafisk, 3D & AR

Inlägg i sociala medier, landningssidor eller andra plattformar? Oavsett vart så fångar rörligt snabbare målgruppens intresse. Något som sticker ut från mängden får större genomslag och du kan säkerställa att du syns i det digitala landskapet. Lägg till 3D grafik eller AR och möjligheterna blir ännu fler. Bob Reklambyrå har mångårig erfarenhet av designprojekt inom dessa områden och våra animatörer, AR och 3D designers säkerställer att du får den unikheten som ditt varumärke förtjänar.

UX/UI design

Att skapa användarupplevelser från första interaktion till önskad handling är något som finns inbyggt i alla led hos Bob. Oavsett om det är en webbplats, app, eller något annat hjälper våra UX-designers dig att uppnå en så bra upplevelse som möjligt. Med UI säkerställer vi också att det blir rätt balans mellan funktion och skönhet.

Illustrationer, infografik & pictogram

Producerar ni komplexa faktatexter med mycket siffror och annan viktig information? Eller vänder du dig till en målgrupp med olika språklig bakgrund? Då kan illustrationer vara det som gör informationen mer lättillgänglig, begriplig eller få dig att sticka ut från dina konkurrenter. Att använda design för att förenkla och förmedla innehållet gör det mycket enklare för användaren att snabbt skaffa sig en övergripande förståelse för informationen.

Tidningar, tryck & förpackningar

Bob Reklambyrå, en av få nuvarande reklambyråer som stolt kan säga att vi kan tryck! Vi var med innan smartphones, plattor och andra digitala gadgets tog över informationsflödet. Kraften i en tryckkampanj, medlemstidning, magasin eller snygg smart förpackning ska inte underskattas och gjord på rätt sätt kan den få ditt varumärke att lyfta. Kombinerat med det digitala kan användarupplevelsen bli något utöver det vanliga. Vi hjälper dig genom hela processen och sköter även kontakt med tryckeriet för att säkerställa leveransen.

Försäljning och presentationsdesign

Behöver era säljare ett presentabelt material som lyfter er tjänster eller produkter? Är PowerPointsen från ledningen lite oengagerade? Lugn, vi vet hur man designar, strukturerar innehåll, lyfter bilder och rörligt för att skapa riktig engagerade presentationer, foldrar och give-aways.

Vill du veta mer hur vi jobbar visuellt? Kontakta Riccardo han tar gärna en walk and talk på Södermalm för att diskutera era utmaningar och idéer.