Bob reklambyrå logotyp

Sylvie

Bakgrund

Sylvie är en fotoagentur som på kort tid etablerat sig som en stark och nyskapande aktör på bildmarknaden.

Sylvie drivs av Anna Carlsson och Fredrika Palmstierna som med säker hand och fingertoppskänsla byggt upp ett bildarkiv av hög kvalitet.

De fotografer som är anslutna till Sylvie representerar olika genrer där lifestyle, dokumentärfotografi, natur, djur, stilleben och mode är representerade.

Om uppdraget

Bob har arbetat med Sylvie under flera år och när Anna och Fredrika kände att det var dags att göra om hemsidan och ta sylvie.se in i framtiden, så var valet av byrå självklart.

Innan vi började arbetet fick vi en lång lista med måsten. Några av de grundläggande kraven var:


• Webbplatsen är ett skyltfönster för fotograferna. Det är här fotograferna ska visa upp sina bilder och få sina uppdrag, därför är det viktigt med ett professionellt och säljande utseende.


• Plattformen ska vara både enkel att administrera och uppdatera. Fotograferna ska ha möjligheten att enkelt ladda upp bilder, trots att de kanske saknar den vana som en varje-dag-administratör har.

Utförande

Bob skapade en funktionell och stilren webbplats där bilderna står i fokus. Som CMS valde vi WordPress, eftersom det är tillräckligt avancerat och starkt för att tillgodose de krav man ska ha på en hemsida år 2014.

Slutresultatet blev en responsiv hemsida, med alla de funktioner som kunden ville ha och som snyggt anpassar sig till olika plattformar och skärmstorlekar.
Detta utan att tappa på fokus på det viktigaste, nämligen bilderna.

Fotograferna kan här själva skapa sina bildgallerier som Sylvie administrerar enkelt genom drag-n-drop-funktionen som Bob har skräddarsytt.

Vi är hemskt glada över detta lyckade samarbete med Sylvie som redan har fått mycket beröm av fotografer, kunder och andra besökare.

Besök Sylvie